Samarbetspartners

Wellnetloggany

Friskvard

Liveit

Ansluten _benify SV

Söderberg-partners

Träningen

Under ledning av välutbildade instruktörer ger Nordic Military Training dig en allsidig träning som bygger på det som praktiseras av soldater och officerare världen över. Du kommer att träna muskelstyrka, kondition och uthållighet. Men även det mentala kommer att sättas på prov. Du kommer att uppleva en radikal förbättring inom samtliga av dessa områden.

Den gruppdynamik som uppstår under ett träningspass har du mycket svårt att hitta inom någon annan form av träning, och gruppen tillsammans med instruktörerna kommer att hjälpa dig att orka när du tror att det inte finns mer kvar att ge.

Träningen bedrivs oftast utan några som helst redskap. Vi använder den egna kroppen och det som finns att tillgå i skog och mark. Ett nedfallet träd är perfekt att träna styrka eller kondition med och samtidigt sätts samarbetet i gruppen på prov - både hjärta och hjärna får träning.

Inriktningen på passen varierar beroende på vilken instruktör som leder passet, och något som är säkert är att inget pass är det andra likt. Detta gör vissa pass mer konditionsinriktade med mycket löpning och intervall- eller backträning vilket sker både i spåret och i skogen, medan andra pass är mer fokuserade på styrka.

Ibland kräver passen att man tänjer på sina gränser vilket kan betyda att springa i diken med vatten upp till knäna. Därför är det viktigt att ha kläder som tål att bli riktigt smutsiga.

Tips inför träningen!

Glöm inte att äta och dricka ordentligt ungefär två timmar innan passet. Ha gärna en vattenflaska med dig så att du kan dricka direkt efter träningen. Det finns inte möjlighet att ta med egna vattenflaskor under passet, men instruktörerna har alltid med sig vätska att ta del av under passet.

Ha gärna med dig en torr jacka eller tröja så du håller dig varm på hemvägen.

Kom i tid! Vi startar alltid på angiven tid. Då skall alla stå uppställda för avmarsch.

Efter varje pass finns alltid instruktören att tillgå om du har några frågor att ställa.

© 2019 Nordic Military Training

Södra Fiskartorpsvägen 24
114 33 Stockholm

Mail: info@nordicmilitarytraining.org