Samarbetspartners

Wellnetloggany

Friskvard

Liveit

Ansluten _benify SV

Söderberg-partners

NMT Företags medlemskap

Få både fysiskt och psykiskt starkare medarbetare!

 

Våra medlemmar är i alla åldrar med olika träningsnivå. Vi tränar hårt utifrån den enskildes förutsättningar, otränad som vältränad. Under ledning av välutbildade instruktörer erbjuder vi en funktionell träning i grupp baserad på träningsnivå.  Vi tränar muskelstyrka, kondition och uthållighet. Även det mentala sätts på prov. Vi tränar alltid utomhus- alltid. Med det militära ledarskapet som förebild, ordentlig struktur och disciplin tillsammans med en känsla gemenskap erbjuder vi träningen som gör skillnaden för alla.

 

Vi erbjuder 20% rabatt om fler än 5 stycken anställda från ert företag tecknar sig.

 

En annorlunda och roligare träningsform! - Erbjud dina medarbetare ett roligare alternativ till träning.

Bra ledarskap = en effektiv träningsform - Våra instruktörer är utbildade militärer och ledare. De strukturerar upp träningspassen på bästa möjliga sätt för att våra medlemmar ska få ut så mycket som möjligt av träningen.

Träna i en gemenskap -  Hos oss är inte våra medlemmar anonyma utan en i gänget. Vi pushar och hjälper varandra att klara mer än vad vi trodde möjligt.

Kom ut i naturen -  De får komma ut från kontoret, se dagsljus och andas frisk luft i fin skogsmiljö.

Träna hårt utifrån egna förutsättningar -  För oss är det viktigt att våra medlemmar får ut så mycket som möjligt av sin träning och därför erbjuder vi olika träningsnivåer.

 

Något för er? Maila: foretag@nordicmilitarytraining.se 

© 2019 Nordic Military Training

Södra Fiskartorpsvägen 24
114 33 Stockholm

Mail: info@nordicmilitarytraining.org