Samarbetspartners

Wellnetloggany

Friskvard

Liveit

Ansluten _benify SV

Söderberg-partners

Företag

Nordic Military Training erbjuder ett annorlunda friskvårdsalternativ till företagets anställda i utomhusmiljö. Vi skräddarsyr aktivitetspaket för er konferens, kick-off, ledningsgrupp eller kundevenemang.

Ett utmanande utomhus alternativ till traditionella gymkort och företagsaktiviteter. Alla aktiviteter kommer att anpassas till de olika individernas nivå i gruppen. Alla ska med.

Vi erbjuder:

NMT Företags medlemskap -  Rabatt på valfritt medlemskap

Som en del av ert friskvårdserbjudande kan du erbjuda dina medarbetare en rolig och effektiv träningsform. Vi erbjuder 20% rabatt till anställda på Nordic Military Trainings medlemskap. Träningen är godkänd som avdragsgill för Friskvårdsbidrag.

Eget NMT special pass -  En egen svettig rolig aktivitet med fokus på samarbete

En egen svettig  och utmanande aktivitet med fokus på samarbete och problemlösning anpassat efter individerna i gruppen. Ett 75 minuters träningspass i en skog nära dig.

NMT Patrullövning - Teambuildingövningar som utmanar dina medarbetare både mentalt och fysiskt. Gruppen orienterar till olika stationer där uppgifter ska lösas. Uppgifterna är kluriga och varierade, på så sätt får olika kompetensprofiler och personligheter utrymme. 

Läs mer om våra olika erbjudanden under respektive flik.

Ett urval av tidigare företagskunder:

Ska ̈rmavbild 2014-11-12 Kl . 11.44.45

För offert och frågor hör av dig till oss på: foretag@nordicmilitarytraining.se

 

© 2019 Nordic Military Training

Södra Fiskartorpsvägen 24
114 33 Stockholm

Mail: info@nordicmilitarytraining.org