Samarbetspartners

Wellnetloggany

Friskvard

Liveit

Ansluten _benify SV

Söderberg-partners

Jörgen

Jag arbetar som brandman! Dessutom har jag varit kontraktsanställd i Försvarsmaktens snabbinsatsstyrka och genomfört utlandsuppdrag inom ramen för FN samt humanitärt hjälpinsatsarbete för Räddningsverket. I mina ungdomsår var jag aktiv i boxning, löpning och fotboll. För att klara av mitt arbete som brandman vilket är fysiskt och psykiskt krävande har jag har provat mig fram bland olika träningsmetoder. Det som jag förespråkar är funktionell träning med kroppen som ett fantastiskt redskap som dessutom alltid finns tillgängligt. Vi kan träna överallt när som helst och var som helst. Övningarna är bland annat baserade på kampsport och djurens rörelsemönster och genomförs individuellt eller som parövningar. Dessa övningar har vi naturlig användning för i det vardagliga livet såsom styrka, smidighet, explosivitet och kondition. Vi ses och då kommer ni garanterat att tänja på era fysiska och psykiska gränser.

Utöver instruktör för Nordic military Training är jag grupptränare på gym och inom brandförsvaret. Träningsuppdrag som fys/ungdomstränare i fotboll.

Utbildningar: Funktionell tränare, Atletic team coch, MAQ-funktionell grundträning, Fysisktestledare, Stenåldersträning, Redcord education program activ and sport.

© 2019 Nordic Military Training

Södra Fiskartorpsvägen 24
114 33 Stockholm

Mail: info@nordicmilitarytraining.org