Samarbetspartners

Wellnetloggany

Friskvard

Liveit

Ansluten _benify SV

Söderberg-partners

#teamNMT

Nordic Military Training vill bidra till ett friskare och lyckligare Sverige. Det gör vi genom att tillhandahålla målmedveten funktionell träning utomhus. Men vi är inte mer än människor och det kommer dagar då motivationen att ta sig till träningen tryter. Både vår samlade erfarenhet och en överväldigande mängd forskning på ämnet, visar att en målsättning förbättrar arbetsprestationen.

Ett deltagande i ett tävlingslopp är ett jättebra mål att sträva mot och ett mål som kommer att göra det lättare för er att komma ner till träningen även de dagar det känns lite motigt. Ju fler NMT pass ni deltar på desto bättre kommer tävlingsloppet att gå och ni märker hur mycket ni utvecklas.

Idag finns det ett stort intresse bland er medlemmar att delta i tävlingslopp och på grund av det har vi beslutat om att starta upp en tävlingsgrupp!

Vår tävlingsgrupp #TeamNMT erbjuder:

  • Ett team och en gemenskap på tävlingarna. Stöttning innan, under och efter loppet. Detta består bland annat av ett tält och NMT-personal på plats vid starten den dag tävlingen genomförs. Här finns möjlighet att förvara sin utrustning, byta om, värma upp, få hjälp med tejpning etc. På så många lopp som möjligt hoppas vi även kunna erbjuda grillad korv när ni kommer i mål.
  • Vi genomför specifika träningar med erfarna instruktörer och/eller medlemmar från NMT som föreläser eller förevisar specifika moment såsom specifika hinder på en hinderbana eller simning i öppen sjö.
  • Genom vår storlek kommer vi att vara en av de allra största tävlingsklubbarna i Sverige på flera av loppen och kommer att kunna erbjuda rabatterade priser på deltagaravgifter för de som tävlar i namnet Nordic Military Training.
  • Möjlighet till gemensam startgrupp - tänk er känslan av att stå 50-100 deltagare från NMT i samma kläder på startlinjen! 
  • Funktionella och snygga tävlingskläder från Under Armour, träningskläder av hög kvalitet och målsättningen är att kunna erbjuda deras utrustning till självkostnadspris.
© 2018 Nordic Military Training

Södra Fiskartorpsvägen 24
114 33 Stockholm

Mail: info@nordicmilitarytraining.org