Samarbetspartners

Wellnetloggany

Friskvard

Liveit

Ansluten _benify SV

Söderberg-partners

Inspirationsdag

Lördagen den 9 mars kan du delta i en rolig inspirationsdag där du får testa på Nordic Military training, lyssna på föreläsningar från Malin Ewerlöf och äventyraren Nicklas Lautakoski samt få kika på det senaste träningsmodet och köpa utvalda produkter till rabatterat pris. Helt enkelt en härlig heldag med träningsfokus!

Nordic Military Training

Militärträning - vad är det egentligen? Få chansen att testa på en rolig och annorlunda träningsform med fokus på styrka och kondition. Det kommer att finnas olika nivåer på passet så att du kan delta oavsett om du är otränad eller vältränad.

Föreläsningar

Vi har två föreläsare under dagen med väldigt olika träningsbakgrund som kommer att dela med sig av sina erfarenheter. Det kommer att talas om träning, äventyr, hur man sätter mål och hur man uppfyller sina drömmar.

Malin Ewerlöf
Vikten av att sätta höga mål. Vad krävs för att lyckas? Hur ser vägen ut mot ett utsatt mål? Hur vänder man ett misslyckande till något positivt?

Jag berättar med utgångspunkt från min över 20 år långa karriär som elitlöpare om hur konsekvent handlande och uthållighet skapar resultat - både idrottsligt och i vardagen. Jag berättar också om hur jag hanterar nervositet och hur jag lyckas pussla ihop träning på hög nivå med att vara småbarnsförälder.  

Nicklas Lautakoski
Nicklas är äventyraren som i sin jakt på utmaningar bland annat cyklade mellan Porugal och Kina 2008, och 2010 tog han motorcykeln från Sverige till Sydafrika.

I sin föreläsning delar Nicklas med sig av sina erfarenheter.  Han berättar om drivkraften bakom han äventyr och inspirerar dig att uppfylla dina drömmar. han tar också med dig till stekhet öken i Sudan, iskalla berg i Ryssland och fuktig djungel i Tanzania.

Expo

Vi bjuder på lunch mellan föreläsningarna, då finns det tid att gå förbi vårt Expo där ni har möjlighet att testa utrustning och handla träningsprodukter och böcker till förmånliga priser. Det kommer också finnas tävlingar med fina priser!

Anmäl dig genom att maila till oss på event@nordicmilitarytraining.se.

Det är begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. 

Inspiratiosprogram
© 2019 Nordic Military Training

Södra Fiskartorpsvägen 24
114 33 Stockholm

Mail: info@nordicmilitarytraining.org