Samarbetspartners

Wellnetloggany

Friskvard

Liveit

Ansluten _benify SV

Söderberg-partners

Canyoning

För fjärde året i rad arrangerar NMT en tränings och upplevelse weekend på Mallorca. Det här är en resa i äventyrets tecken. Det blir en weekend fylld med aktiviteter, träning, god mat,  sol och bad. Vi erbjuder ett omväxlande schema med olika aktiviteter så som trail-löpning över/under jord, simning/bad i öppet hav och canyoning. Traditionsenligt är NMTs instruktör Jens Dahle med och efter 10 år med Mallorca som andra hem & träningsresmål hittar han och tar oss med på hemliga platser & speciella aktiviteter, Aktiviteterna är anpassade för alla nivåer och vi vill och säkerställer att alla kan vara med!

Canyoning

Canyoning är en sport som tar dig till platser du annars inte når, ett annorlunda äventyr, en upplevelse du aldrig glömmer.
Tillsammans med en guide tar vi oss upp för berg, genom forsar och ut mot havet. Vi kommer att klättra, rappelera och hoppa oss förbi vattenfall och stora klippor. Häftiga naturupplevelser blandat med mycket adrenalin. All utrustning ingår så som våtdräkt, flytväst, våtskor och hjälm.
Det du behöver ta med dig är badkläder, handduk samt ett ombyte att ha efter turen. 

Boende

Vi bor på mysiga Hotel Playas del Rey som ligger i Santa Ponsa. Hotellet har moderna rum designade för bästa komfort med gratis Wi-fi. Stor utomhus pool & perfekt avkoppling i Cocktail Lounge.Playas del Rey ligger mycket nära till några av Mallorcas bästa stränder.

Trail-löpning 

Vi testar på trail-löpning i skogen med en fot i medelhavet och traditionsenligt invaderar vi en stängd militärbas och testar pannlamps-löping underjord

SUP (Stand-up Padeling)

Vi provar på den "hottaste" vattensporten SUP, instruktion och test tur ingår. Mycket rolig aktivitet som kräver styrka, balans och uthållighet

Swim/Run

Vi testar den avskalade triathlon varianten. NMT instruktör med IronMan -erfarenhet ger en introduktion. Vi genomför en lekfull tävling för alla nivåer med oslagbara priser

 

Pris

Priset för resan är 4 995: - per person. I priset ingår flygtransfer på Mallorca, del i dubbelrum, frukost, 2 luncher , alla aktiviteter och träningspass samt utrustning som behövs för gemensamma aktiviteter. Övriga måltider betalas på plats. Flygresan bokas individuellt (se nedan) för närvarande finns biljetter t/r Palma för baspriset 1200 sek.

Flyginfo

Stockholm - Palma tur/retur med Ryanair från Skavsta (gemensam transport arrangeras)

Avresa torsdag 8 maj FR 9707 Skavsta 19:55 - ankomst Palma 23:30                                    Hemresa måndag 12 maj FR 9606 Palma 13:35 - ankomst Skavsta 17:05

Anmälan

För att anmäla dig till Mallorca resan gör du följande:                              

1: Mailar event@nordicmilitarytraining.se och märker mailet med Mallorca. Vi behöver följande uppgifter från dig;
för- och efternamn, telefonnummer, mailadress samt längd, vikt och skostorlek (för att få rätt storlek på våtdräkts utrustning)

2:NMT bekräftar din bokning och ger besked att du kan boka din flygbiljett på  www.ryanair.com

3: Betala in reskostnaden på BG 348-8053

4: Packa bad & träningskläder.

Om du anmäler dig innan 2 april får du en NMT Träningsväska (1st edition) och en NMT funktions T-shirt( totalt värde ca sek 600 kr)

Avbokning

När hela betalningen har erlagts är det ingen återbetalning vid avbokning. Du kan själv välja att teckna ett avbeställningsskydd och reseförsäkring.

Läs också våra resevillkor.

Program

 0000

 

0001

 

Home _hotel 01

© 2019 Nordic Military Training

Södra Fiskartorpsvägen 24
114 33 Stockholm

Mail: info@nordicmilitarytraining.org